fbpx
Preloader

Tempoh Penghantaran

LokasiTempoh PenghantaranHarga
Semenanjung MalaysiaPenghantaran 2-7 hari bekerjaBerdasarkan berat produk dan lokasi.
Sabah & SarawakPenghantaran 2-7 hari bekerjaBerdasarkan berat produk dan lokasi.
Penghantaran ke luar negaraPenghantaran 7-10 hari bekerjaHubungi khidmat pelanggan kami untuk ketahui lebih lanjut mengenai penghantaran di talian +60199156400.Pesanan selepas 11 pagi akan diproses pada hari bekerja berikutnya. E-mel pemberitahuan yang mengandungi butiran penjejakan pesanan anda akan dihantar kepada anda sebaik sahaja penghantaran dibuat.

Bagaimana jika saya tidak ada semasa penghantaran?

Pastikan anda bersedia untuk menerima penghantaran di Alamat Penghantaran pada tarikh seperti yang telah dipersetujui antara anda dan hikmahshares.com. Jika anda tiada di lokasi dan penghantaran semula diperlukan, anda perlu bersetuju untuk membayar Yuran Penghantaran tambahan seperti yang dikehendaki oleh Ejen Penghantaran.

Bagaimana saya menjejak pesanan?

Anda boleh menjejak pesanan di  jntexpress.my.

Bagaimana untuk mengira / menganggar kos penghantaran?

Semua harga di laman web kami tidak termasuk penghantaran. Kos penghantaran akan ditambah secara automatik semasa pembayaran. Kami berusaha sedaya upaya untuk menghantar barang anda dalam tempoh penghantaran. E-mel yang berasingan dengan butiran nombor penjejakan akan dihantar setelah pesanan diproses. Harap maklum bahawa anggaran waktu penghantaran hanya boleh digunakan sebagai panduan dan bermula dari tarikh penghantaran. Hikmah Shares tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kelewatan yang disebabkan oleh proses pelepasan destinasi.

Sekiranya barang anda tidak sampai, sila hubungi salam@mahsyar.com.

Penghantaran Antarabangsa

Sebagai pengimport rekod, penerima bertanggungjawab untuk apa-apa caj, pungutan, duti, cukai dan bayaran kastam tambahan yang diperlukan untuk pelepasan. 

*Harap maklum bahawa pengembalian wang tidak akan dikeluarkan untuk pesanan yang ditolak atau ditinggalkan kerana masalah dengan biaya kastam. 

Bagaimana untuk saya tuntut kehilangan atau kerosakan barang?

Hikmah Shares tidak bertanggungjawab atas sebarang produk yang rosak atau hilang semasa penghantaran. Sekiranya pesanan anda rosak, sila hubungi kurier penghantaran untuk mengemukakan tuntutan. Sila simpan semua bahan pembungkusan dan barang yang rosak sebelum mengemukakan tuntutan.